Verslag Concerten

DSC07307

zondag 12 april Hilvaria Studio’s – Hilvarenbeek

De eerste vertoning op 12 april was een groot succes: Hilvaria Studio’s uitverkocht, meer dan 120 aanwezigen (exclusief musici en vrijwilligers)! Orkest en dirigent op dreef, filmmakers ontroerd, prima presentatie door Pythia Winia. Perfecte projectie door TAS. Publiek beloonde betrokkenen met ovationeel applaus.
(meer foto’s ? Klik hier!)

O&O_7319c

zondag 19 april Rabozaal Art4U in Veldhoven

Ook het concert op 19 april in de RABO-zaal van Art4U was een succes. Muzikaal geweldig, opnieuw een goede presentatie, techniek weer helemaal super, een sfeer om een puntje aan te zuigen en met meer dan 80 bezoekers was de opkomst ook boven verwachting.
(meer foto’s ? Klik hier!)

DSC07614b

Grande Finale – 31 mei CKE Concertzaal

31 mei 2015. Grande Finale.  Met een aantal bijzondere momenten. Het programma in Eindhoven bood voor de orkesten onder leiding van Lex en Stef de unieke mogelijkheid om kennis te nemen van elkaars interpretaties. Dit leidde in de pauze en na afloop tot interessante discussies over de verschillen in muziek en beleving (klassiek versus populair, blazen versus strijken) en vooral ook wat nou de meest interessante versie was. Een speciaal onderdeel was de presentatie door de vakklas van CKE: eigen composities op enkele YouTube animaties. Het einde van de concerten bestond uit een gezamenlijk optreden van de twee orkesten. Amateurstrijkers en- blazers speelden onder leiding van Stef Bazelmans samen de ‘Second Waltz’ van Shostakovich. Het kenmerkte het plezier waarmee beide orkesten, de dirigenten en filmmakers hebben gewerkt.
(meer foto’s ? Klik hier!)

Advertenties